Kabai Üzlet: +36202161870
Nádudvari Üzlet: +36302540281

Blog

Yamuna, növényi alapú masszázsolajok

Nagy-Felföldi Renáta
2019.10.31 13:33

A Yamuna olajoknál felhasznált alapanyagok minősége szükségszerűen természetes, vegyi készítményektől mentes. Növényi hatóanyagok biológiailag aktívak maradnak és a masszás során a bőrbe juttatva, célzottan tudják elvégezni feladatukat. A masszázs során végig csúszósak maradnak, a bőrbe nem szívódnak be túl hamar, csak a kezelés végére. Kellemes aromáikat belélegezve jótékonyan hatnak az idegrendszerre, az pedig a teljes test harmonikus működésére.

Miért ajánljuk?

  • Teljesen természetes alapanyagokból készült
  • Szója-, pálma-, ricinus olaj felhasználásával
  • Tökéletes egy hosszú, fárasztó nap után
  • Nem csak profi masszőröknek!

Különböző illatban: borsmenta-rozmaring????, mangó-barack????, narancs-fahéj????,citromfüves????, levendulás????, paprikás ❤

Borsmenta rozmaring: A borsmenta olaj hűsítő jellege miatt fizikai és szellemi munkához egyaránt alkalmas. A rozmaring olaj az eukaliptuszra és kámforra emlékeztet, mely egyszerre bír lazító és frissítő tulajdonsággal. 

Mangó-barack: felfrissíti és hidratálja testét, ellazítja elméjét. Édes gyümölcsillat egy kellemes nyári délutánt felidézve kényezteti Önt, és segít kipihenni a mindennapos fáradalmakat. 

Narancs-fahéj: A népi gyógyászat szerint a narancs bódító illata nyugtató, stresszoldó és kedélyjavító hatású. A narancs és fahéj illatainak kombinációja pedig kellemes atmoszférát biztosít a masszázshoz. 

Citromfüves:Köztudott,hogy a citromfű illata jó hatással van az idegrendszerre, frissít, élénkít ugyanakkor megnyugtat. Alkalmas mindennapi használatra.

Levendulás: A levendula egy Dél-Európából származó gyógynövény, melynek illóolaja a népi gyógyászat szerint nyutató tulajdonsággal és számos jótékony hatással rendelkezik.

Paprikás: Anticellulit kezelések kiegészítéseként felhasználható- combon, fenéken, csípőn. Alkalmazása: Vigyük fel a megtisztított, száraz bőrfelületre, masszírozzuk be körkörös mozdulatokkal az olajat,  majd tekercseljük be a kezelt felületet fóliával. Hagyjuk hatni:Kb 20-30percig. Az olajos bőrfelületet tartsuk melegen, takarjuk be pléddel. Majd bő, szappanos vízzel mossuk le. Alkalmazását: 2-3 naponta javasoljuk!