Vitaking termékek

Miért Vitaking?

  • Jó összetételű, komplex vitaminok
  • Korszerű gyártási technológia
  • Garantált természetes összetevők
  • Kivételesen széles választék
  • Az ország bármely pontján elérhető
  • A magyar lakosság igényeire összeállítva
  • Engedélyeztethető legnagyobb dózis
  • Rengeteg hasznos információ és tanács
Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

A Vitaking Kft. széles termékpalettája lehetővé teszi, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő készítményt. 15 éves tapasztalattal rendelkeznek, ellenőrzött, prémium minőségű multivitaminok, vitaminok, ásványi anyagok és gyógynövények, egyéb étrend-kiegészítők találhatóak kínálatukban. A multivitaminjai, a Multi Profi csomagok 2018-ban kiérdemelték az Érték és Minőség Nagydíj Védjegy kitüntetését, mely egy új védjegy a kiváló minőségű áruk és szolgáltatások színterén.
A Multi Profi termékcsaládjuk a 2017-es évben a Magyar Termék Nagydíjat is elnyerte, amely egy objektív minősítési rendszer. Kitüntetettjei azon vállalkozások és személyek voltak, akik tevékenysége vagy megvalósított produktuma magas hozzáadott értéket képviselt kereskedelmi és társadalmi tartalmában egyaránt, hozzájárulva egy erősebb gazdaság megvalósulásához.

Vitaking célja az állandó egészség fenntartása, amely folyamatot többféle gyógynövény alapú készítménnyel, valamint számos vitaminnal támogat.

Ma már a környezeti változásoknak köszönhetően a zöldségek és gyümölcsök sem tartalmazzák a szervezet számára elegendő mennyiségű tápanyagokat, így nélkülözhetetlen azok pótlása a megfelelő készítményekkel való fogyasztással.

Vitaking termékek segítségével támogatható az egészség fenntartása és helyreállítása, valamint különféle egészségügyi panaszok is enyhíthetőek és kezelhetőek.

Teljesen természetes

A Vitaking garantálja, hogy termékeik kizárólag ellenőrzött minőségű, jó összetételű 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmaznak.

Hatékony

A Vitaking termékek Magyarországon az engedélyeztethető lehető legnagyobb dózist tartalmazzák, amelyek az ország szinte bármely pontján elérhetőek.

Hazai

Hazai piackutatásokra alapozott, kifejezetten a magyar lakosság igényeire összeállított vitaminokat talál a Vitaking termékei között.