Blog

Varga termékek

Nagy-Felföldi Renáta
2019.10.31 14:31

Varga Hajcseppek

A Varga Hajcseppek 19 gyógynövény tiszta, koncentrált kivonata. A készítmény közel 200 értékes hatóanyagot -vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat és mikroelemeket – tartalmaz, amelyek táplálják és aktivizálják a hajhagymákat, serkentik a fejbőr vérkeringését.

Hatása

A készítmény egyéni adottságoktól és hajhullás okától függően 2-8 héten belül megállítja a túlzott mértékű hajhullást, további rendszeres alkalmazása véd a haj megritkulása ellen.

Előrehaladottabb kopaszodás, hajritkulás esetén gyakran előfordul, hogy az inaktív, hajat nem termelő hajhagymák egy része még életképes. Ezekben az esetekben a készítmény intenzív használata újbóli hajnövekedést indíthat meg a hajhiányos területeken.

Kik használhatják?

  • Természetes összetevőinek köszönhetően:
  • férfiak és nők egyaránt
  • gyerekek életkortól függetlenül
  • akinek nemrégiben kezdett el hullani a haja
  • akinek már régóta hullik a haja
  • aki kopaszodik

Használati útmutató:
A Varga Hajcseppet legalább 1-2 hónapon keresztül kell használni, naponta legalább egy alkalommal. 20-35 fújást kell alkalmazni az egész fejbőrön, és finoman be kell masszírozni. A hajhiányos területekre többet kell juttatni. A készítmény a fejbőrön fejti ki a hatását, ezért nagyon fontos,hogy  ne a hajszálakra, hanem közvetlenül a fejbőrre permetezze a hajcseppet. Kezelésekor a hajat nem szükséges megmosni. Amennyiben hajat mos, a készítményt hajmosás után használja, és használat után ne öblítse le.

Hosszabb ideje fennálló hajhullás, hajritkulás esetén intenzívebb használat javasolt és a kúrát hosszabb ideig ajánlott alkalmazni, legalább 3-4 hónapig. Előrehaladottabb kopaszodás esetén a gyakoribb, akár napi 3-4 használat hozhat eredményt.
A kezelés befejeztével célszerű a hajcseppet legalább heti 1-2 alkalommal használni!

Varga gyógynövényes sampon és balzsam

A Varga gyógynövényes sampon, illetve a Varga gyógynövényes balzsam fokozza a hajhullás elleni készítmények hatását. Koncentrált gyógynövényi hatóanyagai táplálják és regenerálják a hajhagymákat, biztosítják a haj egészségét. A kellemes illatú sampon, valamint a balzsam alaposan tisztítja a fejbőrt és a hajat, összetétele és bőrbarát pH értéke lehetővé teszi a mindennapos hajmosást. Életkortól és nemtől függetlenül az egész család számára ajánlott, minden hajtípusra használható.