Leírás
7 ok, amikor ajánlott a fermentált papaya
- Túl sok vagy túl kevés gyomorsav (kiegyensúlyozza a gyomorsav termelést)
- Reflux (túl kevés gyomorsav is kiválthat savas refluxot)
- Bélmikrobiom egyensúly (probiotikumok növekedéséhez és színesítéséhez megfelelő környezetet biztosít a bélmikrobiomban)
- Gyomorhurut, Gyomorégés, Gyomortáji felfúvódás, puffadás (kompenzálja az emésztőenzimek és emésztőnedvek termelődését)
- Gyomorgyulladás, gyomorfekély, bélgyulladások, IBS, Crohn (a fermentáció egyedi bioaktív fitokemikáliákat, antioxidánsokat és gyulladáscsökkentő vegyületeket eredményez)
- Helicobacter pylori (a fermentáció fertőtlenítő, gombaellenes és antibakteriális vegyületeket eredményez)
- Utazási betegségek (segít gátolni a kórokozók bélnyálkahártyán való megtapadását, és alapanyagot szolgáltat a bélmikrobiom egyensúlyához, pl. papain enzimmel)
Értékelések
Még nincsenek értékelések.