Natur Tanya Fermentált Papaya koncentrátum 500ml

5890 Ft

Fermentált papaya koncentrátum

Sokaknak jelent égető problémát a gyomorsav túltengése vagy éppen a gyomorsav hiánya, a különböző gyomorpanaszok, a felfúvódások, a reflux és a belek gyulladásai. Amikor a papayát fermentálják olyan bioaktív vegyületek keletkeznek, melyek támogatják a gyomor-bélrendszer egyensúlyát és az egészséges gyomorkörnyezet kialakulását.

Kategória:

Leírás

7 ok, amikor ajánlott a fermentált papaya

  1. Túl sok vagy túl kevés gyomorsav (kiegyensúlyozza a gyomorsav termelést)
  2. Reflux (túl kevés gyomorsav is kiválthat savas refluxot)
  3. Bélmikrobiom egyensúly (probiotikumok növekedéséhez és színesítéséhez megfelelő környezetet biztosít a bélmikrobiomban)
  4. Gyomorhurut, Gyomorégés, Gyomortáji felfúvódás, puffadás (kompenzálja az emésztőenzimek és emésztőnedvek termelődését)
  5. Gyomorgyulladás, gyomorfekély, bélgyulladások, IBS, Crohn (a fermentáció egyedi bioaktív fitokemikáliákat, antioxidánsokat és gyulladáscsökkentő vegyületeket eredményez)
  6. Helicobacter pylori (a fermentáció fertőtlenítő, gombaellenes és antibakteriális vegyületeket eredményez)
  7. Utazási betegségek (segít gátolni a kórokozók bélnyálkahártyán való megtapadását, és alapanyagot szolgáltat a bélmikrobiom egyensúlyához, pl. papain enzimmel)

További információk

Color

Blue

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Natur Tanya Fermentált Papaya koncentrátum 500ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük