Kabai Üzlet: +36202161870
Nádudvari Üzlet: +36302540281

Blog

Mi is az a kovaföld?

Nagy-Felföldi Renáta
2019.10.28 15:48

Természetes, hozzáadott anyagoktól mentes, szagtalan por állagú étrend-kiegészítő. A neve megtévesztő, mivel nem föld az alapanyaga, hanem az elhalt egysejtűeknek a megkövesedett váza, amit kovamoszatoknak hívunk. Puha pornak tűnik,de valójában egy nagyon kemény henger tele lyukakkal, ami a vékony és a vastagbélen felhalmozódott méreganyagok tisztításában segíthet.  Hatékony módon méregtelenítheti a szervezetet. 

Miért is jó?

– 100%-ban természetes forrása a szilícium dioxidnak ( Ami szükséges a flexibilitáshoz, rugalmassághoz, szerkezeti erősséghez.)
-Található benne 15 féle természetes ásványi anyag, köztük a legfontosabbak: magnézium, kálcium, nátrium, vas és ezen kívül különböző nyomelemek is: titán, bór, réz, mangán,
– Méregtelenít és tisztít: A szervezetben lévő vírusokat, gombákat, parazitákat és baktériumokat elpusztítja.
– Ezáltal a szervezetet regenerálja, megújítja. Részt vesz a sejtek anyagcseréjében, valamint újjáépíti a sejtmembránt, regenerálja a csontokat az ereken át a kötőszövetekig, a szív és érrendszertől kezdve az idegrendszering.
– Mivel a beleket tisztítja, elősegíti a tápanyagok hatékony felszívódását, helyreállítja az emésztést és fokozza a fizikai és szellemi teljesítményt.

-A bőr, fogak, haj és a körmök egészséges szerkezetének alapfeltétele a szilícium-dioxid megfelelő szinten tartása. A bőr tiszta, és rugalmas marad, a haj erős,fényes és csillogó lesz tőle. 

Hogyan alkalmazzuk?

Alkalmazhatjuk kúraszerűen: emésztőrendszer tisztítása kb. 2-3 hónap; ér és nyirokrendszer tiszítása: kb. 6-12 hónap.

Folyamatos alkalmazása is lehetséges, ez igen jó hatással van a csontokra. 

Hogyan fogyasszuk?

Keverjük vízhez, gyümölcsléhez vagy teához. Nem halmozódik fel a szervezetben, ezért fontos a napi kiegészítés. 

Napi ajánlott mennyiség: 1-2 (7g) evőkanált keverjünk el 2-2,5 dl folyadékban, majd fogyasszuk el reggel éhgyomorra.

Vannak-e mellékhatásai?
Ritkán előfordult fáradtság, enyhe hasmenés, rosszullét. Ezek a panaszok a méreganyagok távozása miatt, a tisztulás miatt is jelentkezhetnek. 

Fogyasztása előtt kérje ki kezelőorvosa véleményét, terhes szoptató anyáknak nem javasolt!

Keresd üzletünkben! Egészsébolt Kaba – Nádudvar