Mecsek Tea

A Mecsek Tea termékei különleges gonddal válogatott, kiváló minőségű gyógynövényekből, gyümölcsökből és tealevelekből készülnek. Teáinkat szakértelemmel készítjük, és szeretettel kínáljuk Önnek!

Nézet:
Sorrend:
 
Nézet:
Sorrend:

HOGYAN KÉSZÜL A MECSEKTEA

Az előállított gyógyteák alapanyagait a környékben termelt gyógynövények szolgáltatják. Sikerük - népi megfigyeléseken és szakembereink szaktudásán, a gyógynövények világában való jártasságukon múlik.
A gyógynövények hatóanyaga alkalmas betegségek megelőzésére, betegségek kiegészítő kezelésére és utókezelésére is. Ezek a háziszerek az egészség megőrzésére, betegségek enyhe tüneteinek gyógyítására alkalmasak. Keverék teáink több gyógynövény egymást erősítő és kiegészítő hatását egyesítik egy állandó összetételben. Alapanyagaikat korszerű számítógépes és logisztikai rendszerünkkel összehangoltan, a legszigorúbb higiénés elvárásoknak megfelelő körülmények között tárolják. Modern és biztonságos berendezéseken keverik és ezáltal tudják biztosítani azt az állandó minőséget, mely biztosítja a tradicionális hatás és modern higiénés előállítás feltételeit.

Termékeik kizárólag természetes alapanyagokból, mesterséges íz – aroma és tartósítószerek felhasználása nélkül készülnek. Létrehoztak egy belső ellenőrző rendszert, mely a teljes gyártási folyamatot biztosítja, az áru beérkezésétől kezdve a különböző munkafázisokon át a vevőkhöz történő kiszállításig a GMP és a HACCP elvárásainak megfelelően. Eredményesség, választékbővítés, egyedi igények – a Mecsek-Drog Kft. partnereinek testreszabott megoldást kínál.