Vitaking Mega vitamin tiniknek 60db

Vitaking Mega vitamin tiniknek 60db
Online ár: 2 690 Ft
Egységár: Online ár: 45 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 135 Ft
A vitaminok az élethez nélkülözhetetlen szerves vegyületek, melyeket a gyerekek szervezete nem, vagy nem kellő mennyiségben képes előállítani. A tinédzserek optimális fizikai és szellemi egészségéhez valamennyi vitaminból szükség van a megfelelő mennyiségre, mindennap. Ez a Mega Vitamin Tiniknek kifejezetten a tinédzser korosztály számára kifejlesztett napi multivitamin.
Részletek
A Vitaking Mega Vitamin Tiniknek készítménye kifejezetten a tini korosztály szervezetének igényei alapján lett összeállítva. Minden fontos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amivel célszerű kiegészíteni a fejlődésben lévő korosztály mindennapi étrendjét. Az összes szükséges vitamint és ásványi anyagot tartalmazza a tinik számára szükséges mennyiségben.

26-féle értékes összetevőt tartalmaz – vitaminokat, ásványi anyagokat és egyéb értékes tápanyagokat. Olyan mértékben tartalmazza az összetevőket, amennyire egy tini szervezetének legalább szüksége van.Miért érdemes Mega Vitamin fogyasztása a tini korosztálynak?
A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez intenzív testmozgás alatt vagy azt követően. Valamint hozzájárul még a normál pszichológiai funkciók fenntartásához, a fáradság és kifáradás csökkentéséhez, és a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz is.
A kalcium és a magnézium fontos szerepet játszanak a fogak és a csontok normál állapotának megőrzésében, valamint a normál izomműködésben.
A cink hozzájárul a látás és az immunrendszer normál működéséhez, valamint a normál szellemi működés fenntartásához.
Az A-vitamin hozzájárul a bőr és látás normál állapotának fenntartásához.
A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és az egészséges izomfunkciók fenn­tartásához. Szükséges még a kalcium felszívódásához.
A B-vitaminok segítenek megőrizni az idegrendszer normál állapotát is.


Egészen apró tablettákat tartalmaz a doboz, így könnyen lenyelhető.
Adatok
Kiszerelés
60db
Gyártó
Vitaking
Cikkszám
828623
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
2 690 Ft/db
2+  db
-5 %
2 556 Ft/db
3+  db
-8 %
2 475 Ft/db
4+  db
-15 %
2 287 Ft/db
5+  db
-18 %
2 206 Ft/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!