Vitaking Maca gyökér 60db

Vitaking Maca gyökér 60db
Online ár: 3 990 Ft
Egységár: Online ár: 67 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft
A macagumót a perui őslakosok értékes növényként tartják becsben. A maca, mint természetes erősítőszer, azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új impulzusra van szükségük. Úgy gondolják, hogy javítja a szellemi teljesítményt, ezért “perui ginszengnek” is szokás nevezni. A maca támogathatja mind a női és férfi nemi működést és elősegítheti a szexuális vágyat.
Részletek
Maca gyökér
A maca a Lepidium Meyenii növény összemorzsolt gyökere. Segítheti az egészséges energiaszint megtartását. A maca gyökér évezredeken át az inkák szuperétele volt. Gyökérrostja gazdag a különféle serkentő hatóanyagokban. Több mint 300 illat-, színanyag és illóolaj található benne.

A macagumót a perui őslakosok már régóta igen értékes növényként tartják számon. A benne található számtalan ásványi anyag, vitamin és a magas energiatartalmú szénhidrátok megújítják, felfrissítik, új életerővel töltik fel a szervezetet. Úgy gondolják, hogy javítja a szellemi teljesítményt, ezért “perui ginszengnek” is szokás nevezni. A férfiak ezenkívül azonban más pozitív hatását is tapasztalhatják, s ezért különösen nagyra értékelik…

Kiváló tápanyagforrás
A Maca Gyökér egy zöldség, mely vadon nő az Andok lejtőin, és már évezredek óta használják. A gumó a perui lakosság számára hasonló értékű tápláló növény, mint a rizs, a búza, a kukorica vagy a bab a más kontinensen élők számára. A maca azonban nemcsak magas szénhidrát tartalmáért nagyra értékelt élelmiszer, hanem egyéb összetevőinek köszönhetően széles körben lehet hasznos kiegészítés.

A növényben különösen sok foszfor, vitamin (béta-karotin, tiamin, riboflavin, niacin, B6-vitamin, C-vitamin és D-vitamin), vas, jód, szénhidrát, fehérje, esszenciális zsírsav található. Fő hatóanyagai azonban az alkaloidok, flavonoidok, glikozidok és fitoszteroidok csoportjába tartoznak.

A maca növény, mint természetes erősítőszer, azon egészséges emberek számára ajánlott, akiknek új impulzusra van szükségük. Nem sok olyan élelmiszer van ami hasonlóan segít a fizikai teljesítmény és állóképesség fokozásában.

A Maca:
● Segíthet növelni a szexuális potenciált
● Elősegítheti a szexuális vágyat
● Segíthet növelni a spermiumok mennyiségét és mozgékonyságát
● Segíthet fenntartani a férfiak egészséges szaporodási szervrendszerét
● Támogathatja mind a férfi és női nemi működést.
● Segíthet a csontveszteség (csontritkulás) megelőzésében
● Segíthet csökkenteni a csontritkulás kockázatát
● A nőknél hozzájárulhat a változó kor után is a csontok erejének fenntartásához
● Kiváló energiaforrás
● Támogathatja a fizikai és szellemi teljesítményt
● Segíthet fenntartani az optimális állóképességet és életerőt
Adatok
Kiszerelés
60db
Gyártó
Vitaking
Cikkszám
862233
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
3 990 Ft/db
2+  db
-5 %
3 791 Ft/db
3+  db
-8 %
3 671 Ft/db
4+  db
-15 %
3 392 Ft/db
5+  db
-18 %
3 272 Ft/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!