Vitaking Kurkuma kapszula 720mg 60db

Vitaking Kurkuma kapszula 720mg 60db
Online ár: 2 190 Ft
Egységár: Online ár: 37 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 110 Ft
A kurkuma (Curcuma longa) kiváló fűszer- és gyógynövény. A népi gyógyászatban többféle panasz kezelésére alkalmazzák sikerrel. A kurkuma aktív hatóanyaga a kurkumin, egy narancssárga színű olaj. Fűszernövényként (az “élet fűszere”-ként tartják számon), festékanyagként is használják a kurkumát, de gyógynövényként is elég sokoldalúan alkalmazható.
Részletek
A kurkuma (Curcuma longa) fűszer- és gyógynövény. A népi gyógyászatban régóta alkalmazzák. Angol neve: turmeric, míg a magyar népies neve: kurkuma gyökér, indiai sáfrány. Indonéziában, Kínában és Indiában termesztik, ahol a növény aromás, gyökérszerű szárát porrá zúzzák össze. Indiában már évezredek óta ismerik és használják, innen indult világhódító útjára. Sokáig a jómód jelképének tartották. Indiából kereskedők hozták be Európába és az ókori Görögországba. Sárga gyömbérnek először a görögök nevezték el, és csak a 18. század második felében kapta meg mai nevét.

Ezt a fűszert a sárga színű, a közönséges gyömbérére emlékeztető gyöktörzsében és gumójában lévő sárga festékanyaga (kurkumin) adja, amit sajátos aromája és sárga festőszíne miatt kedvelnek.

Kurkuma az “élet fűszere”
A népi gyógyászatban többféle panasz kezelésére alkalmazzák sikerrel. A kurkuma aktív hatóanyaga a kurkumin, egy narancssárga színű olaj. Fűszernövényként (az “élet fűszere”-ként tartják számon), festékanyagként is használják a kurkumát, de gyógynövényként is elég sokoldalúan alkalmazható.

Régóta kedvelt növény, és nem csak a gasztronómia terén arat sikereket. Fő hatóanyaga a kurkumin. Hozzájárulhat a bélrendszer megfelelő működéséhez, az emésztéshez az intesztinális komfortérzéshez.
Adatok
Kiszerelés
60db
Gyártó
Vitaking
Cikkszám
975217
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
2 190 Ft/db
2+  db
-5 %
2 081 Ft/db
3+  db
-8 %
2 015 Ft/db
4+  db
-15 %
1 862 Ft/db
5+  db
-18 %
1 796 Ft/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!