Vitaking Citromfű kapszula 60db

Vitaking Citromfű kapszula 60db
Online ár: 2 590 Ft
Egységár: Online ár: 43 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 130 Ft
A citromfű egy csodálatos gyógynövény, mely segít a feszült életvitellel járó idegesség enyhítésében, valamint a nyugodt alvásban. A citromfű (Melissa officinalis) a menta család egy tagja úgy ismert a népi gyógyászatban, mint a “lecsendesítő fű”. Már a középkor óta alkalmazták a feszültség és az aggodalom csökkentésére valamint alvási problémák enyhítésére.
Részletek
A citromfű egy csodálatos gyógynövény, mely segít a feszült életvitellel járó idegesség enyhítésében, valamint a nyugodt alvásban. Nevét friss, citromra emlékeztető illatáról kapta. Kis-Ázsiában, Közép- és Dél-Európában, a Földközi-tenger környékén honos, sok helyen termesztett évelő, fagyott nem kedvelő növény. Júniustól kezdődően virágzik. Bimbós állapotban gyűjtik be, a gyógyászatban a levelét vagy föld feletti részét használják. A népi gyógyászatban a citromfüvet teakeverékek kedvelt alkotórészeként számos betegségre használják.

Ön is elveszíti néha a türelmét? Érezte már úgy, hogy nem elég annyi alvás, mint régen? Önnel is előfordul néha, hogy nagyon furcsán érzi magát, mintha lemaradt volna egy lépéssel önmaga mögött?

Ne aggódjon, ezzel nincs egyedül. De ebben az esetben nem nyújtanak optimális megoldást a különféle nyugtatók, altatók. Van egy természetes módja, hogy visszanyerje élénkségét, és újra a régi legyen.

Egyéni adottság kérdése, hogy a stressz fizikai jelzései a test mely részéről érkeznek hozzánk. Mindenkinél másként, és számtalan módon jelentkezhetnek a stresszes életmód következményei, a kimerültség.

A természet patikája ilyen problémák esetén is a megoldások széles tárházát nyújtja. Ne használjon nyugtatókat, altatókat, hisz van természetes megoldás is. A természet egyik legnagyobb ajándéka a citromfű (Mellissa officinalis), mely számtalan egészségügyi panasz esetén jelent megoldást. Mára már számos tudományos vizsgálattal is alátámasztották a citromfű sokrétű hatását.

A nyugalom gyógynövényének is szokták nevezni, a magatartásra és a pszichés állapotra gyakorolt pozitív hatása miatt.Citromfű bizonyított tulajdonságai:
Hozzájárul a normál idegállapot, lelki egyensúly fenntartásához, a megfelelő relaxációhoz, egészséges alváshoz.
Segít fenntartani a pozitív hangulatot és a jó kognitív működést.
Hozzájárul az optimális pihenéshez.
Hozzájárul a jó fizikai közérzethez.
Csökkenti a feszülstséget.
Segíti a jobb alvást.
Támogatja az egészséges vérkeringést.
Adatok
Kiszerelés
60db
Gyártó
Vitaking
Cikkszám
893391
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
2 590 Ft/db
2+  db
-5 %
2 461 Ft/db
3+  db
-8 %
2 383 Ft/db
4+  db
-15 %
2 202 Ft/db
5+  db
-18 %
2 124 Ft/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!