Vitaking C-vitamin 1500mg 60db

Vitaking C-vitamin 1500mg 60db
Online ár: 3 690 Ft
Egységár: Online ár: 62 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 185 Ft
Legnagyobb dózisú Vitaking C-vitamin 1500 mg hatóanyag-tartalommal. A C-vitaminnak számtalan feladata van a szervezetünkben és kortól, nemtől és évszaktól függetlenül mindig szükség van rá, ráadásul víz oldékony vitamin, ezért fontos a rendszeres pótlása. Tablettánként 1500 mg aszkorbinsavat és 15 mg csipkebogyót tartalmaz. A csipkebogyó jelentős C-vitamin forrás, emellett más vitaminokat, flavonoidokat tartalmaz.
Részletek
Különleges Vitaking C-vitamin 1500mg készítmény, hisz az eddig megszokottakkal ellentétben 1500 mg tiszta hatóanyagot tartalmaz. Ez az egyik kedvenc termékünk.

A C-vitaminnak számtalan feladata van a szervezetünkben és kortól, nemtől és évszaktól függetlenül mindig szükség van rá, ráadásul víz oldékony vitamin, ezért fontos a rendszeres pótlása. A csipkebogyó a természetben előforduló legjobb vitamin forrás. Elősegíti a szervezetben a vas felszívódását.

Rengeteg természetes összetevőjének köszönhetően a C-vitamin kiegészítők ezen formája még hatékonyabban tud hasznosulni a szervezetben.

A C-vitaminnak számtalan feladata van a szervezetünkben és kortól, nemtől és évszaktól függetlenül mindig szükség van rá, ráadásul víz oldékony vitamin, ezért fontos a rendszeres pótlása.C-vitamin 1500mg a legnagyobb dózisú készítmény.


A C-vitamin hozzájárul:

az immunrendszer normál működéséhez intenzív test ­mozgás alatt vagy azt követően,
a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz,
az idegrendszer normál működéséhez,
a normál pszichológiai funkció fenntartásához,
az immunrendszer normál működéséhez,
a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez,
a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez,
az E- vitamin redukált formájának regenerálásához,
fokozza a vas felszívódását.


A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül az alábbi funkciókhoz:

az erek normál állapotának, működésének fenntartásához,
a normál csontozat fenntartásához,
a porcok normál állapotának, működésének fenntartásához,
a fogíny normál állapotának fenntartásához,
a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához,
a fogak normál állapotának fenntartásához.


Az 1920-as évek végén Szent-Györgyi Albert ismeretlen anyagot talált a mellékvesében. Megállapította összetételét (C6H8O6) ami előbb a hexuronsav, később pedig az aszkorbinsav nevet kapta. Ekkor azonosította a C-vitaminnal. Mára a C-vitamin a legismertebb és legtöbbet használt vitamin. Aszkorbinsav = A- fosztóképző + scorbuticus (skorbut) mivel a molekula hiánya az emberi szervezetben skorbuthoz vezethet. C-vitamin = L-aszkorbinsav, ha gyümölcsből vonják ki akkor is és ha laborban állítják elő akkor is ugyan azt a vegyületet kapjuk.

A C-vitamin bizonyítottan hatásos lehet sokféle egészségügyi probléma kezelésében. A téli időszakban semmiképpen nem elhanyagolható a megfelelő mennyiségű C-vitamin fogyasztás. De nyáron sem hanyagolható el fogyasztása.
Adatok
Kiszerelés
100g
Gyártó
Vitaking
Vitaminok
C-vitamin
Cikkszám
457879
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
3 690 Ft/db
2+  db
-5 %
3 506 Ft/db
3+  db
-8 %
3 395 Ft/db
4+  db
-15 %
3 137 Ft/db
5+  db
-18 %
3 026 Ft/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!