Vitaking Aranygyökér / Rózsagyökér kapszula 60db

Vitaking Aranygyökér / Rózsagyökér kapszula 60db
Online ár: 6 490 Ft
Egységár: Online ár: 108 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 325 Ft
A Rhodiola rosea gyökere (ugyancsak használatos neveken: rózsagyökér, aranygyökér, goldenseal) elsősorban a Távol-Keleten, Kínában és Szibériában, de Európában is, pl. a vikingek és – számos feljegyzés szerint – a görög orvosok által használt és nagy becsben tartott herbárium. Segíti a szervezetet alkalmazkodni az érzelmi stresszhez és a fizikai megterheléshez. Jótékony hatással lehet a stressz okozta fejfájásra és fáradtságra, ezen kívül az alvási nehézségekre, a normál étvágyra, csökkenő munkavégző képességre. Segíthet az erőnlét fenntartásában.
Részletek
Aranyat ér?
Aranygyökér más néven a Rhodiola rosea “tudományos” története az 1960-as években kezdődött, amikor orosz kutatók – épp a népi megfigyelések okán – alapos kémiai és klinikai vizsgálat alá vetették a gyökér kivonatát. De a növénynek már előtte is igen hosszúra nyúlik a történelme. Tradícionálisan a testi és szellemi erőnlét helyreállításában alkalmazták és az éhségérzet csökkentésében. A legkorábbi írásos emlékek szerint még a vikingek is termelték és vásárolták az aranygyökér növényt. Későbbi korokban például a szovjet orvosok sikerrel alkalmazták atléták és asztronauták fizikai és szellemi felkészítése során.Egy értékes gyógynövény…
A Rhodiola rosea gyökere (ugyancsak használatos neveken: rózsagyökér, aranygyökér) elsősorban a Távol-Keleten, Kínában és Szibériában, de Európában is, pl. a vikingek és – számos feljegyzés szerint – a görög orvosok által használt és nagy becsben tartott herbárium.Miben segít az aranygyökér?
Szív és érrendszer:

Segíthet fenntartani a normál keringési funkciókat, ily módon biztosítja a sejtek oxigénnel és tápanyaggal való ellátását.
Emésztés:

Támogathatja a gyomor és bél egészségét, és normalizálhatja a bélrendszer funkcióit.
Idegrendszer:

Segíti a szervezetet alkalmazkodni az érzelmi stresszhez és a fizikai megterheléshez. Segít serkenteni az idegrendszert. Jótékony hatással lehet a stressz okozta fejfájásra és fáradtságra. Jó hatással lehet az alvási nehézségekre, a normál étvágyra, csökkenő munkavégző képességre. Segít ösztönözni a felfogóképességet. Segíthet a lelkiállapot javulásban. Segít az erőnlét fenntartásában.
Kognitív és mentális teljesítmény:

Hozzájárulhat a normál vérkeringéshez, amely kapcsolatban van az agy teljesítményével és reakcióképességével. Hozzájárulhat az optimális szellemi és kognitív teljesítményhez.
Adatok
Kiszerelés
60db
Gyártó
Vitaking
Cikkszám
408191
Mennyiségi kedvezmény
Mennyiség
Kedvezmény
Termék ára
1+  db
6 490 Ft/db
2+  db
-5 %
6 166 Ft/db
3+  db
-8 %
5 971 Ft/db
4+  db
-15 %
5 517 Ft/db
5+  db
-18 %
5 322 Ft/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!