Az útifű maghéj liszt az útifűmaghéj finomra őrölt formája. Felhasználhatjuk desszertek, krémek, gyümölcszselék, pudingok készítéséhez, de fogyaszthatjuk folyadékban elkeverve is. Az útifű maghéj liszt használatával puhább, levegősebb, lazább szerkezetű tésztákat kaphatunk gluténmentes lisztekkel való sütéskor is.
Átlagos tápérték
|
100 g termékben
|
Energia:
|
776 kJ / 194 kcal
|
Zsír
- amelyből telített zsírsavak
|
0,2 g
<0,1 g
|
Szénhidrát
|
2,5 g
0 g
|
Rost
|
87,8 g
|
Fehérje
|
1,4 g
|
Só
|
0,32 g
|
Összetevők: 100% útifűmaghéj
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat, csillagfürtöt tartalmazhat!
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!