Spirit of Attila prémium fűszerkeverék

Spirit of Attila prémium fűszerkeverék
Spirit of Attila prémium fűszerkeverék
Spirit of Attila prémium fűszerkeverék
Spirit of Attila prémium fűszerkeverék
Várható kézbesítés
2021.10.28
Online ár: 2 790 Ft
Egységár: Online ár: 112 Ft/g
A vásárlás után járó pontok: 140 Ft

A vilgbajnok Spirit of Attila chili szószunk fűszerkeverék változata. Íze, aromája megegyezik a chili szósszal. Nagy büszkeség számunkra, hogy 2015-be világbajnok lett az amerikai World Hot Sauce Awards-on. Elsőként indultunk Magyarországról és sikerült elhozni az első helyezést a világversenyről. 

Részletek

A vilgbajnok Spirit of Attila chili szószunk fűszerkeverék változata. Nagy büszkeség számunkra, hogy 2015-be világbajnok lett az amerikai World Hot Sauce Awards-on. Elsőként indultunk Magyarországról és sikerült elhozni az első helyezést a világversenyről. 

Amíg ez a chili fűszerkeverék az asztalodra eljut, nagyon sok folyamaton ment keresztül. Elültettük, neveltük, begyűjtöttük, feldolgoztuk, ízesítettük, olyan technológiát alkalmaztunk, amivel megőriztük a paprika egyedi jellemzőit. Titkos egyedi receptek alapján készült. Ebben rejlik az értéke.

Íze megegyezik a világbajnok Spirit of Attila chili szószunkkal.

Manufaktúrában kézzel, gondosan válogatott chili paprikából készült termék. A termesztés és feldolgozás alatt nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre és az élelmiszer biztonságra. Fontos számunkra, hogy üvegről üvegre ugyanazt az állandó ízt és minőséget biztosítsuk a vásárlóinknak. Ezért pontos receptúra alapján dolgozunk.

Összetevők: Ghost chili, fűszerek, só, hagyma

Kiszerelés:
25g

Tárolása:
száraz hűvös helyen, felbontás után hűtőben.
Használat előtt felrázandó!

Az alapanyagról:
A Szellem chili paprika más néven Bhut Jolokia ismertebb nevén Ghost chili eléri az a Scoville skála 1 milliomodik értékét, pontosabban 1.041.427 SHU-t. Ezzel bekerül a világ 10 legcsípősebb chili paprikái közzé. Sokan még azt hiszik, hogy a Szellem chili a világ legerősebb paprikája, pedig már régen nem az. Többen is megelőzték már, mint például a Trinidad Scorpion „Butch T". A világcsúcsot csak 4 évig tudta tartani 2007-től 2011-ig. Egyes feltételezések szerint Indiából származik.

Adatok
Erősség / Csípősség
5-ből 5-ös
Összetevők
Ghost chili, fűszerek, só, hagyma
Kiszerelés
25g
Gyártó
Chili Hungária Manufaktúra
Cikkszám
FUSZER_Spirit_of_Attila_premium_fuszerkeverek
Tömeg
250 kg/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!