Specchiasol® 100% Aloe Vera ital Vörösáfonyás - 8000 mg/liter acemannán tartalommal!

Specchiasol® 100% Aloe Vera ital Vörösáfonyás - 8000 mg/liter acemannán tartalommal!
Specchiasol® 100% Aloe Vera ital Vörösáfonyás - 8000 mg/liter acemannán tartalommal!
Specchiasol® 100% Aloe Vera ital Vörösáfonyás - 8000 mg/liter acemannán tartalommal!
Specchiasol® 100% Aloe Vera ital Vörösáfonyás - 8000 mg/liter acemannán tartalommal!
Online ár: 4 190 Ft
Egységár: Online ár: 4 190 Ft/L
A vásárlás után járó pontok: 210 Ft

Az Aloe Vera rendszeres fogyasztása biztosítja a létfontosságú tápanyagokat, emellett baktériumölővírusölőgombaölő és gyulladáscsökkentő hatása is közismert. Gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban és enzimekben. Az aloe vera olyan hatóanyagokat tartalmaz, melyek az egész szervezeten kifejtik hatásukat. A Specchiasol® Aloe Vera italok szerves hatóanyag tartalmát az IASC, azaz a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolta.

Részletek

Mi az amit érdemes tudni róla?

- oldószeres kivonás nélkül lett előállítva, így őrzi az aloe vera levelek belső géljének szerves alkotóelemeit
- az aloe vera műtrágyát nem használó termelőtől származik
- friss, legalább 5 éven át érett levelek belső géljét foglalja magába, víz, cukor és alkohol hozzáadása nélkül

Szerves hatóanyag tartalmát az IASC, azaz a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolta!

Mit jelent ez?

- Literenként 8000 mg fő hatóanyagot, acemannán tartalmat jelent.

Mennyi az ajánlott napi, fogyasztási mennyiség?
- 25 ml, napi 2 alkalommal naponta magában,illetve vízben vagy gyümölcslében feloldva fogyasztva

Milyen ízben van?

2 féle ízben:
- Ananász, papaya és fekete ribizli
- Vörös áfonya és erdei gyümölcs

Milyen tünetek, betegségek esetén ajánlott a használata?

Az aloe gél belsőleg
szabályozza a gyomor- bélrendszer pH értékét
 javítja a gyomor, bél állapotát
 egyensúlyban tartja az emésztést
 segíthet a szív és érrendszeri megbetegedések megelőzésében (hozzájárulhat a koleszterinszint csökkentéséhez)
 erősíti az immunrendszert (védelmet nyújtanak a szabad gyökök ellen)
javítja az inzulinérzékenységet, illetve a 2-es típusú diabétesz esetén csökkenti a vércukorszintet

Továbbá:

 Több mint 250 hatóanyaga segítségével fokozottan javítja a szervezet immunitását és élettani funkcióit.

Specchiasol 100%-os Aloe Vera Ital Vörösáfonyával és Erdei gyümölccsel 1000ml

Az Aloe Vera rendszeres fogyasztása támogathatja a létfontosságú tápanyagokat, emellett baktériumölő, vírusölő, gombaölő és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezhet.

A vörösáfonya:

Rendkívűl gazdag antioxidánsokban, melyek védhetik szervezetünket a káros oxidációs folyamatoktól, óvják testünket az öregedéstől. A tőzegáfonya olyan anyagot tartalmaz, amely képes meggátolni az E. coli baktérium megtelepedését a hólyag falán, illetve a húgycsövön. Gazdag forrása antioxidáns hatású bioaktív anyagoknak, amelyek hatástalanítják a szabad gyököket, így hozzájárulnak a szervezetben a fertőzések és a gyulladásos folyamatok korlátozásához. Emellett a tőzegáfonya hozzájárulhat bizonyos krónikus betegségek megelőzéséhez, mint az érelmeszesedés, a koleszterinlerakódás, a szívinfarktus, különféle bőrproblémák kialakulása és a memóriazavar.

Az aloe verának négy fő tulajdonsága van:

Segíthet csökkenteni a gyulladást, gombaölő, antibiotikus jellegű és regeneráló hatású. Az aloe vera különbözik más növényektől egyedi tulajdonságai miatt, melyek külön-külön is kifejtik hatásukat a célszerven a szervezetben és ugyanakkor egymással is kölcsönhatásban vannak.

Minőségi, tiszta, garantált hatóanyagtartalmú Aloe Vera italt keresel? Akkor a legjobb helyen jársz!

Specchiasol Aloe Vera italai nem csak hogy hitelesített ISAC pecséttel rendelkező valódi Aloe kivonatok, de még a hatásért felelős fő hatóanyagot is extra mennyiségben tartalmazzák, ami egészen pontosan 8000 mg/ liter! acemannan tartalmat jelent.

Az Aloe Vera rendszeres fogyasztása biztosítja a létfontosságú tápanyagokat, emellett baktériumölő, vírusölő, gombaölő és gyulladáscsökkentő hatása is közismert. Az aloe verának négy fő tulajdonsága van: segít csökkenteni a gyulladást, gombaölő, antibiotikus jellegű és regeneráló hatású. Az aloe vera különbözik más növényektől egyedi tulajdonságai miatt, melyek külön-külön is kifejtik hatásukat a célszerven a szervezetben és ugyanakkor egymással is kölcsönhatásban vannak.
Az aloe verának magas az enzim tartalma (92-féle enzimet találunk benne), ami ritka és értékes enzim-forrássá teszi. Az enzimek segítenek, hogy az alapvető fontosságú tápanyagok a szervezetben felszívódjanak, és ugyanakkor tisztuljon is a szervezet. 
Az aloe vera a tapasztalatok alapján csökkenti a gyógyszerek mellékhatásait és megerősíti az immunrendszert, miközben segít a szervezetnek a felhalmozódott mérgeket kiüríteni. 

Az aloe vera tulajdonképpen olyan adaptogén növény, mint a ginzeng. Egy szovjet kutató, Breckham szerint "adaptogén" az olyan növény, melynek szabályozó hatása van a szervezetre, segíti azt a stresszhez vagy bármilyen más nehéz helyzethez alkalmazkodni. Azzal, hogy szabályozza az immunrendszer funkcióit, kezeli a szervezet beteg részeit, szerveit.
Az adaptogének csak akkor hatnak, amikor kell és csak ott, ahol szükség van rájuk. Ha nincs szükség rájuk, inaktívak maradnak, de csak látszólag, mert az immunrendszert lassan, de biztosan akkor is erősítik. Az Aloe Verának mindenre kiterjedő, bonyolult, lassú és néha szinte észrevehetetlen hatása van (éppen ezért hívják sokan "csendes gyógyítónak".

A Specchiasol® Natur Aloe Vera ital szerves hatóanyag tartalmát az IASC, azaz a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolta, a logó éppen ezért szerepel a csomagoláson. Mit jelent Önnek a logó? Azok a cégek, akik az IASC Hitelesítő Pecsétet használják a termékeiken és kiadványaikban, biztosítják a vásárlóikat, hogy: a termék előírt acemannan mennyiséget képvisel az Aloe tartalomban és, hogy a termék a szigorú IASC előírásoknak megfelelő Aloe minőséget képvisel. A termék oldószeres kivonás nélkül lett előállítva, így őrizi az Aloe Vera levelének belső géljében található szerves alkotóelemeket. A termék, szűrés nélkül kinyert nedve friss és legalább 5 éven át érett levelek belső géljét foglalja magában, víz, cukor vagy alkohol hozzáadása nélkül. Az összetevők természetesek és módosítatlanok maradnak, mintha csak most szedték volna le őket. A felhasznált Aloe Vera műtrágyát nem használó termelőtől származik.

Van különbség Aloe és Aloe ital között?

De még mennyire! Ez pedig nem más, mint a hatóanyag tartalom. Az Aloe vera fő hatóanyaga az acemannán, vagyis ez a hatóanyag az, ami a hatásért felel. Szóval, amikor nyakadba kapod a várost, hogy felkutasd a legjobb minőségű és leghatékonyabb Aloe vera terméket - akár külsőleg, akár belsőleg - akkor mindig keresd a csomagoláson az acemannán tartalmat!
Ha ugyanis nincs a választott termékedben megfelelő mennyiségű fő hatóanyag, ami ugye a hatásért felel, akkor bizony placebót vásárolsz, és ablakon dobod ki a pénzed.
Sajnos a feladat nem is olyan egyszerű, mert gond, hogy jelen pillanatban minden Aloe kivonatot tartalmazó terméket Aloénak lehet címkézni. Szerencsére ennek kiszűrésére jött létre a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács Hitelesítő Programja (IASC), amely garantálja, hogy a logóival ellátott Aloe vera termékek, megfelelő mennyiségben tartalmazzák a hatásért felelős fő hatóanyagot az acemannant 

Specchiasol Aloe Vera italai nem csak hogy hitelesített ISAC pecséttel rendelkező valódi Aloe kivonatok, de még a hatásért felelős fő hatóanyagot, az acemannánt is extra mennyiségben tartalmazzák, ami egészen pontosan 8000 mg/ liter! acemannan tartalmat jelent.

Bioaktív, 100%-os tisztaságú Aloe vera ital, minőségi termelésből. Szerves hatóanyag tartalmát az IASC, azaz a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács igazolta – logó a csomagoláson!  Ez pedig nem kevesebb, mint 8000mg fő hatóanyagot, acemannán tartalmat jelent literenként. A termék oldószeres kivonás nélkül lett előállítva, így őrizi az Aloe levelek belső géljének szerves alkotóelemeit. A belsőleg fogyasztható koncentrátum műtrágyát nem használó termelőtől származik és friss, legalább 5 éven át érett levelek belső géljét foglalja magába, víz, cukor vagy alkohol hozzáadása nélkül. A termék vörösáfonyával és erdei gyümölccsel dúsított. 

Az Aloe vera fő hatóanya egy, a természetben előforduló poliszacharid, az acemannan. Honnan tudhatod, hogy az Aloe verának címkézett termék megfelelő mennyiségben tartalmazza a fő hatóanyagot? Keresd az IASC logót a csomagoláson! Az IASC* (International Aloe Science Council), azaz a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács az Aloe minőségét és tisztaságát óvó autonóm tudományos szervezet, aki garantálja, hogy a logóival ellátott Aloe vera termékek, acemannant vagy béta 1-4 acetilált glükomannanokat tartalmaznak, megfelelő mennyiségben.

A Specchiasol® ezen túl garantálja, hogy Aloe Vera termékei műtrágyát nem használó Aloe termelőtől származnak és friss, legalább 5 éven át érett levelek belső géljéből készülnek. Oldószeres kivonás nélkül lettek előállítva, így őrizik az Aloe levelek belső géljének szerves alkotóelemeit.
Keresd a valódi hatóanyag tartalommal rendelkező Aloe kivonatokat! Keresd a logót a csomagoláson!

Összetevők: Aloe Vera (100%-os tiszta nedv), fruktóz, vörösáfonya és erdei gyümölcs lé 0,5%, antioxidáns: aszkorbinsav, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vörösáfonya és erdei gyümölcs ízesítés 0,1%,  tartósítószerek: kálium-szorbát, nátrium-benzoát.

Kiszerelés: 1000 ml
Származási hely: Olaszország

Gyártói megjegyzés: Mivel a Specchiasol aloe verája természetes termék, az íz, szín és sűrűség változó lehet. Ez nem befolyásolja a termék minőségét és hatékonyságát. A termék állagának megóvása érdekében a Specchiasol a nem áttetsző PET-palackok használata mellett döntött.

 

Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban:

100 ml-ben

25 ml-ben

Energia

97,6 kj/22,6 kcal 

24,4 kj/5,7 kcal

Fehérje

nem tartalmaz

nem tartalmaz

Szénhidrátok

5,8 g

1,5 g

Zsírok

nem tartalmaz

nem tartalmaz

 

Felhasználási javaslat: az ajánlott mennyiség 25 ml ital 2 alkalommal naponta, magában  illetve vízben vagy gyümölcslében feloldva fogyasztva. Használat előtt jól rázza fel!
Kibontás után tartsa hűtőben és két hónapon belül fogyassza el.
Minimumkúra-maximumkúra: Minimum 40 napon át, a kúraidő probléma fokának függvényében 120 napig is kitolható.
Kiszerelés: 1000 ml
Terhesség és szoptatás alatt is fogyasztható. Gyermekeknek már 3 éves kortól adható.

Adatok
Kiszerelés
1000ml
Gyártó
Naturtanya
Cikkszám
104615
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!