Kabai Üzlet: +36202161870
Nádudvari Üzlet: +36302540281

Herbária Sonkapác 200g

A sonkapácban koriander, borókabogyó, kakukkfű, bazsalikom, borsikafű, majoranna és köménymag garantálja a telt és intenzív aromákat. A Herbária sonkapác a legrégebben kereskedelemben kapható fűszerkeverék a piacon.
A Herbária sonkapác tiszta, aromás fűszerekkel garantálja a kiváló minőséget. 

A pác egyik felét 3 kg konyhasóval (nem jódozott) össze kell keverni, majd a sonkára kell szárazon dörzsölni. A fűszerkeverék másik felét 5-6 nap múlva 6 liter vízben fel kell főzni, majd hidegen a húsra rá kell önteni, majd a húst mindennap meg kell forgatni. Pácolás után a húst szokás szerint lecsöpögtetjük, legalább 2 napig szikkasztjuk, majd mehet a füstölőbe. 


Üzleteink: EGÉSZSÉGBOLT


 4183 Kaba Rákóczi u. 93.

Nyitvatartás: H-P: 8-12 és 13:30-17

 4181 Nádudvar Kossuth tér

Nyitvatartás: H-P: 8-12:30 és 13-17

Várható kézbesítés
2022.05.18
Nincs raktáron
Online ár: 1 194 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
Részletek

A keverék ízesíthető egész borssal, babérlevéllel vagy akár fokhagymával is. A füstölés során pár szem borókabogyót lehet a tűzbe dobni, ezáltal még aromásabb, különlegesebb lesz a sonka íze.

Nitrites pácsót, illetve salétromsót már nem szabad hozzátenni, mert a pác már tartalmazza a szükséges mennyiséget. 

Összetevők: Koriandertermést, boróka-tobozbogyót, kerti kakukkfüvet, kerti bazsalikomfüvet, borsikafüvet, majoránnát és köménytermést tartalmazó fűszerkeverék hús vagy sonka pácolásához. Felhasználási javaslat: A pác felét 3 kg konyhasóval jól összekeverjük, majd a szokásos módon a fűszeres sót a húsra erősen rádörzsöljük. A pác másik felét 5 nap múlva 6 liter vízben felfőzzük és kihűlés után a húsra öntjük. Ízlés szerint borsot, babérlevelet és fokhagymát főzhetünk a pácba. Salétromsót nem szabad a pácba tenni, mert abból éppen a megengedett mennyiséget tartalmazza! Ha a páclé nem lepi el a húst, naponta forgatni kell! A pácolás befejeztével a húst lecsöpögtetjük, felakasztjuk, két napon át szikkasztjuk és csak azután füstöljük. Füstöléskor az aroma fokozása érdekében hinthetünk naponta 1-2 maroknyi borókabogyót a parázsra. A doboz tartalma kb. 30 kg friss hús vagy sonka pácolására elegendő.



Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani.

A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! 
A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás! Kisgyermektől elzárva tartandó!

Adatok
Gyártó
Herbária
Cikkszám
5997005327247
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hasonló termékek