Aminosavak és edzés előtti formulák

Az aminosavak az emberi test számára alapvetően fontos tápanyagok, a fehérjék építőkövei.
Az emberi szervezetben megtalálható, úgynevezett fehérjeképző aminosavakként 20-félét ismerünk, ezek közül 9 esszenciális aminosav, amelyeket a szervezet nem képes előállítani, bevitelüket külső forrásból kell biztosítanunk.
Aminosav-portfóliónkban megtalálhatóak a legnépszerűbb esszenciális aminosavak, BCAA-t (=elágazó láncú aminosavak) és Glutamint tartalmazó termékek, valamint összetett, komplex aminosav-készítmények és speciális funkciókat támogató monokomponensű termékek is.

Az edzés előtti formulák kifejezetten a magas intenzitású edzés előtt fogyasztandók. A termékek egyik fő hatóanyaga a koffein, mely hozzájárul a teljesítmény növekedéséhez, növeli az éberséget és a koncentrációt. Formuláinkban tiszta koffeint és természetes növényi eredetű formákat (pl. guarana) használunk.
A teljesítmény és a regenerálódás fokozása komplex támogató formulákat igényel, ezért a komplex termékek többféle kreatintípust, valamint hozzáadott aminosavakat, stimulánsokat, l-karnitineket, növényi hatóanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak.
Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: