AROMAX NK Szakállolaj eukaliptusszal 20ml

AROMAX NK Szakállolaj eukaliptusszal 20ml
Online ár: 2 534 Ft
Egységár: Online ár: 127 Ft/ml
A vásárlás után járó pontok: 127 Ft

AROMAX NK Szakállolaj eukaliptusszal 20ml

Javasolt alkalmazás:
Az Aromax Beardmax szakállolaj kondicionálja és ápolja nem csak a szakállat, hanem az arc bőrét is az alábbi összetevőknek köszönhetően.

Részletek

 Aromax Beardmax szakállolaj kondicionálja és ápolja nem csak a szakállat, hanem az arc bőrét is az alábbi összetevőknek köszönhetően.

A szakállzuzmóolaj egy különleges zuzmó fajta kivonata. Antimikrobiális és antifungális hatásai miatt kozmetikai készítményekben használják. Az előállítása CO2 kivonatolással történik, mely rendkívül kíméletes kioldási forma, sok aktív hatóanyagot megőriz a vízgőzdesztilációhoz ill. az oldószeres extrakcióhoz képest.
A mandulaolajat (Amygdalae oleum raffinatum, Amygdalae oleum virginale) a rózsafélék családjába (Rosaceae) tartozó mandulafa (Amygdalus communis) nemesített terméseiből préseléssel nyerik ki. A mandulaolaj legnagyobb részét két olyan zsírsavösszetevő (linolsav és olajsav) alkotja, melynek fontos szerepe van a bőr védelmében és a bőr szárazságának megszüntetésében.
Az eukaliptusz illóolaja amellett, hogy kellemes, friss illatot kölcsönöz a szakállnak, még fertőtlenítő hatással is bír.

Használata:

Az olajból néhány cseppet a szakáll megtisztítása után naponta egyszer (lehetőleg este) vigyünk fel a szakállra és az arcbőrre. A hatás növelhető ha az arcszőrzet még enyhén nedves. A könnyebb adagolást a kupakban lévő pipetta segíti.

Tárolása: Hűvös helyen, fénytől védve, zárt kupakkal. Gyermekektől elzárva tartandó.

Adatok
Kiszerelés
20ml
Gyártó
Aromax
Cikkszám
5997733370591
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!