Kimért parfümök

Kimért parfüm termékünket többségében francia alapanyagokból állítják elő. Összetétele mindenben megegyezik az eau de toilettek minőségével, minden fizikai és kémiai jellemzőjével. Az igen alacsony kereskedelmi árat azért tudjuk tartani, mert az illatokat nem az eredeti kiszerelésben (gyári parfümösüveg, doboz) hozzák forgalomba, hanem pumpás utántölthető (10, 11, 30, 50, 100ml-es) parfümösüvegekben. Listánkon a klasszikustól a legújabb illatokig szerepelnek a parfümtípusok. 1 literes üvegkonténerekből, rézcsapolóval adagoljuk a különböző illatokat.

kimert-francia-parfum

A vásárló a kifüggesztett listáról kiválaszthatja a tetszőleges illatot, amit a tesztereken ki is próbálhat. Később az üres üveget, (miután a parfümöt felhasználta), még kedvezőbb áron utántöltjük.

A különböző illatokat 1l-es, rézcsapokkal ellátott dekoratív üvegkonténerekből árusítjuk, melyek mellett mindegyik illat tesztere is jelen van pumpás üvegcsék formájában. Az illatmintákat a vásárlók kipróbálhatják, megkönnyítve ezáltal választásukat. A döntés megkönnyítésében segít továbbá egy összesítő illatlista is, melyen a női és férfi illatok mindegyike megtalálható a klasszikustól a legmodernebbekig egyaránt.

Kimért parfüm árak:

 

Árak pumpás üveggel: 

Utántöltés árak:

10 ml

950 Ft

690 Ft

30 ml

1.490 Ft

1.290 Ft

50 ml

2.090 Ft

1.690 Ft

100 ml

2.990 Ft

2.390 Ft

 

 

Post Tags
Szerző: Egészségbolt

Comments are closed.